Mrt

Milli Eğitim Bakanlığınca okullarda yürütülen Sosyal Sorumluluk Projesi olarak "Öykümü Paylaşıyorum" sloganı ile yola çıkan 12/D sınıfı öğrencileri,edebiyat öğretmeni Eylem Şanan ,projenin sorumlu Müdür Yardımcısı Ulaş Arabacıoğlu eşliginde Behçet Uz Çocuk Hastanesinde yatmakta olan öğrencilerle buluşarak  onlara öykü okuma etkinliği gerçekleştirdiler.

Mrt

Moda Tasarım Alanı 11/G Sınıfı öğrencileri, sektörün önde gelen tekstil firması Hugo Boss'a bir gezi düzenledi.

Moda Tasarım Alanı öğrencileri fabrika staj ortamı,iş olanakları ve kariyer planlaması açısından bilgi edindi.

Mrt

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı, 10-E Sınıfı Aşçılık ve Servis Atölyesi dersinde; Kuşadası "Seven For Life Thermal Hotel"in mutfak ve pastane şefleri, İnsan Kaynakları Müdürünün katılımı ile, Et ve Balık pişirme teknikleri, Pasta Süsleme ve dekore etme, tabak prezantasyonları konularında eğitici seminer ve yiyecek hazırlama uygulamaları yapılmıştır.

Şeflerimize kıymetli bilgileri ve destekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal  Marşı'mızın  kabul edilişinin  103.yıldönümü okulumuzda büyük bir coşkuyla  kutlandı. İstiklal  Marşı'mızın  şairi Mehmet Akif Ersoy'u ve aziz şehitlerimizi  saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencisi Şemsettin Altınışık, İzmir'de aldığı başarılı sonuçların ardından Muğla'da düzenlenen "Ege Bölgesi Şampiyonasında" sol elde gümüş,sağ elde altın madalya alarak " Türkiye Şampiyonasına " katılmaya hak kazanmıştır.

Öğrencimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Ara

11. Sınıf ogrencilerimizden Defne ŞAHİN ve 12.sınıf öğrencilerimizden Medine GÜNEŞ Uşak'ta düzenlenen liselerarası 2. Etap judo şampiyonasında ege bölgesi 3. sü olarak Türkiye şampiyonasına katılım hakkı kazanmışlardır.

Kas

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde “Gençlik Güvenli Gelecek” projesi kapsamında okulumuz 9. sınıf öğrencilerine İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konferans verilmiştir.

Kas

Her yıl Ekim ayının 13' üncü günü "Dünya Afet Risklerinin Azaltılması" günü olarak kutlanmaktadır. Afetlerde risk azaltımı, afet nedenlerini analiz etme ve azaltmaya yönelik sistematik çalışmaları kapsayan bir kavramdır. Afetlerde risk azaltımı, afet yönetimi, afetlere hazırlık gibi disiplinleri içinde barındırmakta ve sürdürülebilir gelişmenin önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Bu hususta geliştirme sağlanabilmesi ve bu gelişmenin sürdürülmesi afet risklerinin azaltılması ile mümkün olup, afetlerde risk azaltımı çalışmaları kapsamında : Öğrencilerimizin ve okul çalışanlarının deprem anında neler yapması gerektiğini öğrenmelerini sağlamak ve olası bir depremde oluşacak can ve mal kaybının en azı indirilmesi amacıyla okulumuzda 13 Ekim 2023'te deprem tatbikatı afete hazırlık kulübü öğretmenleri tarafından başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmen ve öğrencileriyle birlikte, Bornova Aşık Veysel Rekreasyon alanında bulunan buz pistinde buz pateni faaliyeti gerçekleştirdi.

Ekm

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmen ve öğrencileri kodlama etkinlikleri ile hazırladıkları oyun ve materyaller hakkında bilgilendirme yaparak 7-22 Ekim tarihleri arasında kutlanan  EU CodeWeek 2023 tanıtımı gerçekleştirmişlerdir.

Ekm

Balçova Kaya Termal Otelde Sıcak Şefliği yapan aynı zamanda İZEDER Gençlik Kolları Başkanı olan Şahin Can Şef okulumuza gelerek Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğrencilerine ‘Balıklar ve Su Ürünleri’ konusunda Workshop gerçekleştirdi. Sektör ile işbirliği kapsamında yapılan programda öğrenciler sektöre dair sorularına cevap buldu şef ile birlikte tabak çıkarmanın mutluluğunu yaşadı.

Ekm

10-A Grafik ve Fotoğraf alanı öğrencileri ile birlikte İzmir Konak Kadın Müzesinde yer alan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Temel Eğitim Bölümü’nde öğretim üyesi Doçent ÖZLEM ÖZKAN "Kabuk" isimli resim sergisi ve Kadın Müzesi gezildi.   Çalışmalarında şehir ve doğa görüntüleri üzerinden yola çıkarak, insanın ait olduğu yeri bulma çabasına odaklanan Özlem Özkan  bu serisinde, “Ev” e  yüklenen anlam ve değeri “Kabuk” kavramı üzerinden ele alıyor. Günümüzde dahi kadının evle olan ilişkisi üzerinde durulurken,  bu serideki resimlerde,  süreç  olmayan bir evin  arayışına ve düşsel bir evin inşasına dönüşüyor. Özlem hocanın sunumundan sonra öğrenciler ile birlikte sergi gezildi.

Gezimiz Gönül YILMAZ, Selda SERTKAYA ve Hülya ARSLAN  öğretmenlerimizin rehberliğinde gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuz 11-A Grafik ve Fotoğraf Alanı  öğrencilerimiz  Gönül YILMAZ ve Selda SERTKAYA öğretmenlerimizin rehberliğindeİZFAŞ tarafından düzenlenen Uluslararası Tekstil Bienalinde yer alan sergiyi gezdiler.

16 Eylül 2023 Cumartesi

Uygulama :

8:30 - 23:00 saatleri arasında

8 , 11 , 12. Sınıflar ve Mezun

Öğrencilerimiz

https://ods.eba.gov.tr/giris üzerinden çevrimiçi yapılacaktır .